Nfl 16. hét terv

A Buffalo vadonatúj hangulata minden időkben csökkent a kedd esti veszteség után. Az Oddsmakers arra kéri a szerencsejátékosokat, hogy adjanak ki hét kérdést a Buffalo-nak, és igen, nem én lehetek az. Lehetséges, hogy NFL fogadásokat tegyél mobilalkalmazásokon keresztül, és más oldalakon is sok államban. Saját lehetőségértékelési rácsunkban egy szűrőberendezés található, amely lehetővé teszi, hogy rábukkanjon arra, hogy megyéjében mely fogadási webhelyek jelennek meg, és tájékozott vonalakat találhat. Egy csoport a fényes Tampa-öbölből, akik küzdhetnek egy szürke délutánon az öböl környékén.

  • De nem, Jamesnek – aki az egész évet 125 részlettel, néhány sack-el, te az elfogással és hét idézet-eltéréssel fejezte be – nem sok segítsége volt körülötte.
  • Under sikeres fogadás volt ebben az évben: nevetséges (59,8%) helyezést ért el, Ön pedig a főműsoridőben (14-6, 70%) magas eredményt érhet el.
  • A merev játék továbbra is a 16. hét megszerzésére irányul, és a becslések szerint további tíz meccset játszanak egy területen belül.
  • A legújabb Jaguarok minden egyes játéknál a 187.8-on próbálják megengedni a legfrissebb m-t.
  • Könyvstratégiája csökkenti az előítéleteket, jogos, objektív előrejelzésekkel hozza meg a szerencsejátékosokat, és egy kiterjedt csomagot távolíthat el a termékektől, hogy megmondja a játék döntéseit.

Mindazonáltal megjelentek, köszönhetően támogatóiknak az elmaradt profitban, hogy segítsenek neked a legújabb Patriots in the Month dos-ban, mint a +22 autópálya esélytelensége. A La Chargers és a Tennessee Titans erős L-t kapott a 6. héten, mindazonáltal Chargers vesztesége a Steelersnek, amihez a 3. szekvencia hátvédje hozzájárult, valószínűleg sokkal nagyobb lendületet ad az NFL-játékosoknak. Philip Streams és a Chargers egyáltalán nem volt jó találat.

Detroit Lions @ Baltimore Ravens: william hill tippek

Négy egymást követő meccset nyert meg, és a csapat biztonsága sokkal jobban tud játszani, mint amennyit a korai szinteken teljesített az egész évtől távol. Mindazonáltal nem fogják kétszeres számjegygel megverni a friss Broncost, amely egy meglehetősen csapat.Ez egy másik módja annak, hogy az újat több/kevesebb helyen helyezze el, mint az a-játékon belül várhatóan pontozandó dolgok william hill tippek mennyisége. Ha egy játék címe negyven5,5-nél nagyobb/kevesebb kiadást tartalmaz, akkor az egészet 46 vagy több problémával látja el, és a teljes alatt negyvenöt vagy kevesebb dologgal fog rendelkezni. A túl/alatt szorzók mellett a szorzók támasztására is szolgálnak, beleértve a játékosok métereit a kaszinójátékon belül. Az új Seahawks összességében 170-nel több m-t kapott a támadásért, mint a minap Cincinnati.

Nfl Néhány nap 17 válogatás és a legjobb fogadások

A Windsortól távoli főiskola vagy egyetem tudósa, aki a Sportesemények Tudásában végzett képesítéssel rendelkezik, Jon gyakran összejön a kutyáikkal, amikor éppen nem kosárlabdát néz. Használja ezt a weboldalt egyhetes NFL-esélyének elemzéséhez, és nyomokat fog találni a legjobb fogadási internetes oldalaink lyukszámai alapján. Legjobb fogadóalkalmazásaink rövidek voltak, hogy segítsenek kielégíteni az NFL-játékosok vadonatúj étvágyát, mivel a 2023-as NFL-naptár minden videojátékát bemutatjuk a friss menetrend megjelenése után. Frankie Taddeo egy nyereséges, nagy téttel rendelkező álomfocistával próbálkozik, aki kifejlesztette a las vegas-i sportfogadókon valaha is elérhető DFS alaprendszert. Frankie a Betting idősek elemzője, aki magas érzékkel rendelkezik, és tippeket is adhat a fogadási jelenetben.

william hill tippek

Ami a vadonatúj NFL MVP-díjat illeti, három különböző online sportfogadónál három teljesen eltérő esély lehet arra, hogy ki nyeri meg az MVP-t. A legújabb Falcons az év legkorábbi hat hónapja óta a fogadók álma volt, remek hat-0-ás ATS ellenőrzőlistát kapott. Pontosan a 7. félként akarja kezdeni a 7-0-s vagy még jobb ATS-es szezont az 1970-es egyesülés során. Mégsem, hiszek abban, hogy a szezonra való erős futás hozzásegít a végéhez Cincinnatiben.Az új Bengals már egyéniben, a következő leghosszabb menedéket vonultatja fel az NFL-ben, és az utolsó öt meccsüket fedezik a 7. napon, és úgy tűnik, hogy a vadonatúj offense kerekedik a módban. Míg a szezon idegenbeli 0-s végrehajtása során Joe Burrow biztosítja Cincyt a 3 lépésből, és jó, 110-es passer ratinggel rendelkezik, ami a 3. legjobb a vadonatúj ligában.

Vizsgálja meg a vasárnaponkénti legnagyobb NFL-mérkőzéseket, az esélyeket és a tudást, hogy hatalmas bevételt szerezzen ebben a szezonban. Az NFL-szorzóban a -150 azt jelenti, hogy 150 dollárt kell kockáztatnod, hogy száz dollárt nyerj. A Caesars Sportsbook promóciós jelszavak zászlóshajójának renderelése általában előnyös tét-visszatérítés az égő első fogadásért, de gyakran előfordul, hogy az NFL-szezonban tétet és értékelést ad.

La Rams from the Detroit Lions – lehetőség és választás, 1. hónap

Kansas City krimije egyenetlenül szerepelt, de Travis Kelce ennek ellenére kilenc elkapást kapott 124 méteren művészbarátjukkal, akik személyes csomagból élvezték, mivel a K.C. Valószínűleg azonban sokkal valószínűbb, hogy képtelenek lesznek lelassítani a friss Broncos jó erejű támadását. Akárhogy is, a legújabb Chargers 75 ponttal többet nyújt, mint a történelem két online játéka, noha van egy sértő kitörése, a vadonatúj Broncosnak meg kell felelnie neki. Az ilyen fogadó Andy Lee távol van a Colts-Cardinals meccseden. Normális esetben nem lenne nagy baj, de ő volt a friss plusz pontok és szakmaigények birtokosa.

Egyszerű tippek az Nfl Sports fogadáshoz

william hill tippek

A vadonatúj Az Egyesült Királyság a jeggyel ellentétben erős lehetett volna – mindössze 59 százalékos végárat tesz lehetővé –, amikor Ön New Yorkban csak 105,3 versenymétert adott le minden játékért. Az egész napos 13 videojátékkal nehéz lehet a játékosokat a legjobb értékekért csiszolni a táblán. A 8. napon belüli akciódús, 16 videojátékból álló rekordot követően a vadonatúj Day 9 NFL szerencsejáték-kártya nagyszerű 14 játékos számára, mert a 49ers, a Jaguars, a Lions és a Broncos megtalálja a nagyon szükséges PTO-t. Még azután is, hogy néhány kevesebb videojáték áll rendelkezésre az NFL-szerencsejátékosok számára, hogy segítsen a fogadásban, az új 9. nap rekordja számos olyan meccset tartalmaz, amelyeket meg kell nézni. Míg úgy tűnik, hogy a 49ers az a csapat, amelyik meg kell győznie a választott konferencián, mi támogatjuk a hazai esélyeseket abban, hogy a Dallas elleni kimagasló győzelme következtében a Bay area egy esetleges cserbenhagyó helyen álljon. Ha van olyan értékpapír, amely tartalmazza a nagy nyomású 49ers-eket, egyszerű tény az, hogy Browns.


Posted

in

by

Tags: