Wild Rift Ters İbraz Banı Nasıl Kaldırılır?

Wild Rift Ters İbraz Banı Nasıl Kaldırılır?

Her oyuncunun mutlaka deneyimlediği League of Legends, mobil versiyonu olan Wild Rift’i piyasaya sürdü ve büyük bir kitleye ulaştı. Sürekli güncellenen, hatalar düzeltilen ve önlemler alınan güncellemeleri bir yana, oyuncular için sıkıcı durumlar yaratması da söz konusu. Bu sıkıntılardan biri de ters ibraz adı altında karşımıza çıkan ban sebebi. Alınan kostüm veya çekirdeğin kullanılıp geri iadesi istenmesi sonucu bu açık ortaya çıkmakta. Dolayısıyla Riot, bu işleme izin vermek istemez ve hesabınızı kalıcı ve ya duruma göre geçici banlamasına sebep olur.

Wild Rift Ters İbraz Banı Nasıl Kaldırılır?

Wild Rift destek ekiplerinin banı nasıl kaldırılacağı konusunda verdiği bir tavsiye var. Codashop sitesi ile -‘ye düşen bakiyeyi yükseltmek.

  1. Bu bağlantıdan Codashop’a giriş yapıp Riot ID Girin yazan kısma oyundaki ID’nizi yazın.
  2. Ne kadar -‘ye düştüyseniz o değerde Dolum Miktarı Seç kısmından seçim yapıp ödemeyi gerçekleştirin. Ödeme yapıldıktan kısa süre içerisinde vahşi çekirdek hesabınıza tanımlanacaktır.
  3. Bu işlemleri yaptığınızı ve banın kaldırılmasını Riot desteğe bilet göndererek bildirmeyi unutmayın. Ben ayrıca bilet göndermiştim fakat dönüş yapılana kadar ban kalkmıştı bile.

Wild Rift Ters İbraz Banı Nasıl Kaldırılır?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *