Prime Gaming ile Wild Rift Rastgele Ödül Sandığı Alın

Prime Gaming ile Wild Rift Rastgele Ödül Sandığı Alın

Prime Gaming ile Wild Rift’te büyük ödüller seni bekliyor! League of Legends: Wild Rift oyununda heyecan dolu bir maceraya hazır ol. Prime Gaming üyeleri için bu fırsat kaçırılmayacak bir şans demek. Özel kostümler, eşsiz oyun içi avantajlar ve daha fazlası seni bekliyor.

Wild Rift’te Prime Gaming üyeleri için birbirinden büyük avantajlar sunulmaktadır. League of Legends: Wild Rift oyununda Prime Gaming üyeleri, sadece onlara özel olan kostümler, oyun içi avantajlar ve daha pek çok ödül kazanma fırsatı elde ederler. Bu avantajlar, oyuncuların oyun deneyimini daha da zenginleştirmektedir.

Prime Gaming üyeleri, Wild Rift’te özel olarak tasarlanmış kostümler ile karakterlerini kişiselleştirme şansına sahiptir. Bu kostümler, diğer oyunculardan farklı olmanın ve karakterlerini benzersiz kılmanın keyfini yaşatır. Aynı zamanda, bu kostümler oyunculara oyun içinde dikkat çekici bir görünüm kazandırır.

Wild Rift Hediyeleri Nasıl Alınır?

  1. Prime Gaming sayfasını açın.
  2. Açılan sayfada Prime’ı Deneyin düğmesine tıklayarak Amazon üyeliği (varsa giriş yapın) oluşturun.
  3. Ardından, Wild Rift hesabınızı Prime Gaming hesabınıza bağlayın.
  4. Üstte verilen bağlantıdan o ay için hangi ödül mevcutsa üzerine gelip Talep Et düğmesine tıklayın. Açılan sayfada Oyun içi içerik alın düğmesine tıklayın.

Prime Gaming ile Wild Rift Hesabı Nasıl Bağlanır?

Wild Rift için hediye talep ettiğinizde sizi Riot Games’in giriş ekranına yönlendirecek. O sayfada oyun giriş bilgilerinizi kullanarak hesabınızı Prime Gaming ile bağlayabilirsiniz.

19 Mart 2024 itibariyle ödül dağıtımı durdurulmuştur.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *