İnstagram Çekiliş Kazanma Taktikleri

İnstagram Çekiliş Kazanma Taktikleri

İnstagram’da bulunan popüler sayfalar ve tanıdığınız diğer sayfalar belirli günlerde ve ya özel günlerde takipçileri için çekilişler yapmakta. Bu çekilişlere kimi zaman tanıdığımız instanlara destek olmak için ve ya verilen ödüllerin sizi tatmin ediyor olması sebebiyle katılıyoruz. Fakat bu kadar çabaya rağmen çekilişleri kazanamadığımız oluyor. Çekilişler için ne tür adımlar izlenmesi gerektiği konusunda bir takım derlemeler oluşturduk ve İnstagram için yapılan çekiliş robotlarının çalışma sistemini araştırdık ve bu konuda size tüyolar vermek istiyoruz. Öncelikle belirtmek isteriz ki güvenilir kişilerin, ünlü isimlerin ve tanınmış kişilerin çekilişlerine katılmaya özen gösterin. Çoğu sayfalar ödülleri kazansanız dahi göndermiyor.

  • Etiket yaparken @ yazıldığında ilk çıkan kişiyi etiketleyip yanına bir emoji kondurun, ardından aynı yoruma bir isim daha etiketleyin. Bu şekilde 10 dakikada bir yorum yapmaya çalışın. İnstagram botu sizi engellememesi için.
  • Çekilişi yapan sayfayı etiketleyin.
  • Çekiliş için yorum yapan katılımcıların yorumlarını değenin. Çok fazla beğeni yapmamaya çalışın, engel yememeniz için.
  • Çekilişin bitiş tarihinden önceki gün de etiketleme yapın. Çekiliş botunda şansınız artması için.
  • Çekiliş bitimine son 30 dakika kala etiket yapmayın. Son 30 dakikayı bot görmemektedir.
  • Peşpeşe yorum yapmak yerine 10 dakikada bir yorum yapmaya çalışın. Saatte 6 yorum eder. Aralıklı olduğundan şansınız daha da artacaktır.
  • Hesabınız mutlaka gizli olsun. Çekiliş açıklandığında hesabınızın çalınmaması için.

Yukarıdaki maddeleri mümkün oldukça uygularsak çekilişi kazanmaya bir adım önde ilerleyebiliriz.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *