App Store Para İadesi Nasıl Alınır?

App Store Para İadesi Nasıl Alınır?

App Store’dan yanlışlıkla satın alınan uygulamalar için para iadesi almak oldukça kolaydır. Bir süre öncesine kadar uygulama içi satın alma ve uygulama satın almalarında iade talebi oluşturmak şimdiki kadar basit değildi. Günümüzde akıllı cihazların yaygınlaşması ve çocukların yanlışlıkla satın alım gerçekleştirmeleri sebebiyle sistem eskiye nazaran yaygın ve basit hale getirildi. Aşağıdaki metot sayesinde iadelerini kısa süre içerisinde alabileceksiniz.

App Store Para İadesi Nasıl Alınır?

  1. Bu bağlantıdan Apple hesabınıza giriş yaparak Apple Sorun Bildir sayfasını açın. Apple hesabınıza giriş yaptıktan sonra satın almış olduğunuz uygulamalar, uygulama içi satın almalar, kitapler, filmler, müzikler ve oyunlar burada görünecek.
  2. Nasıl yardımcı olabiliriz? yazısının altında bulunan …konusunda yardım istiyorum yazısının olduğu kutuya tıklayın ve Ücret iadesi talep etme seçeneğini seçin.
  3. Ardından, Bunu satın almak istememiştim veya Satın alma işlemini/işlemlerini bir çocuk veya reşit olmamış biri izinsiz olarak yaptı seçeneğini seçin.
  4. Tüm bu ayarlamaları yaptıktan sonra para iadesi almak istediğiniz ürünü işaretleyin ve gönderin.

İade talebinizi gönderdikten sonra, Apple’ın size geri dönmesini bekleyin. İadeniz onaylandığında, ödemenizin kısa süre içinde hesabınıza yansıtılacağını unutmayın. Her iade talebi incelenir ve onaylanması belirli bir süre alabilir. Sabırlı olun ve işlem sürecini takip etmeye devam edin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *